Vi bruger Cookies!     

         
 X     
familiesiden

Familie og slekt i Danmark og Norge


 

 

Familiestævnerne på Carlsberggården 1990-94

 

Her ser I alle deltagerne i stævnet høsten  1990.

 

Vi var samlet til stævne i Nykøbing til ære for Valdemar og Ingeborg (født Poulsen).  Stævnet blev holdt på Carlsberggården på Nordstrandsvej i årene 1990-94.  Her havde vi fine faciliteter til rådighed, bl.a. en stor spisesal,  dejligt køkken med opvaskemaskine,  mulighed for indendørs bordtennis m.m. og ikke mindst et stort afskærmet udendørsareal hvor børnene kunne tumle frit omkring.  Hver familie havde mad og kager med til et fællesbord,  rigtig lækker mad! 
De fleste af de billeder I kan se nedenfor er taget ved det første stævne i 1990, men der er også nogle fra årene derefter.     Stævnerne var meget vellykkede, og Palle Nielsen var en dygtig og slagferdig leder af stævnet.  Vi oplevede meget sammen.  Tak til jer alle som var med.       Håber I synes om at se på billederne .   Der kan komme flere billeder senere.                   

 Alle billeder:   Perry                                                            Med familiehilsen    Ruth og Perry Øie

 Tryk på billederne for at gøre dem større.

 

    Ved indgangen til Carlsberggården hvor vore stævner blev afholdt.

 

                          Portrætter af Ingeborg og Valdemar var hængt op på væggen i spisesalen.

 

        

Spisesalen var stor og vi var over 80 samlet her det første år.                           Det righoldige lunchbord med varme og kolde retter.       

            

      Der var mange skønne lager at vælge imellem.                            Poul og Monika pakker med en fri hånd hver.  Meget sjovt!

           

Ellinor og Frank har et godt tag på dette at pakke med en hånd hver.     Vinnerne er kåret!        To glade vindere tager i mod klapsalverne.

         

Fra en af de mange muntre leger vi legede.  Stor jubel selvfølgelig .           Æbler skal spises i vandbad med hændene på ryggen !               

           

           May Nielsen og  Hans Christian  Kubert                                                       Onkel Åge og tante Gudrun Nielsen

          

Jens Peter (Pit) Nielsen, Susanne Caspersen med Rasmus og Nils Christian                      Karin Nielsen og Maria Erenius 

         

                    Bjarne Nielsen og onkel Helge Nielsen                                                         Tvillingene   Mikkel og Dennis Lynge Nielsen.

          

              Lise Nielsen og fætter  Bent Lynge Nielsen                              Onkel Åge og hans grandniece   Anita Vesterlund Øie

               

                  Kusinerne Elienor og Jane (Tut)                                                                  Svend Erik Nygaard Nielsen.

           

      Margit Nielsen, Arnes datter, og hendes datter  Annika                           Birgit og Palle Nielsen.               Jytte Jensen

          

Lise Nielsen og hendes søn  Emil Frederik.                                              Monika Lång og Lovisa Jansson.                        Peer Bagge

          

                      Fætrene Svend Erik  og Jesper Nielsen                        Jens Peter (Pit) Nielsen   Mette Krøll Nielsen med    datteren  Sine 

 

   

     Vi spiller rundbold.  Både børn og voksne er med                                                         Frank sætter sækkeløbet i gang..

                                                                        

     

        Vi er i gang med at kaste vandballoner.  Lige noget for børnene.                       Vandballonerne skabte stor jubel hos de små.

           Poul Westerlund laver gymnastik med de små.   Stor jubel både hos store og små over Poul.  (Poul døde år 2002 nær 87 år gammel.

 

                 

Betinas datter Charlotte og Jesper Storm blev gode venner på stævnet.                  Charlotte morer sig                 Bålet tændes i god tid før skumringen.

 

                        

Mikael Andersen                                     Martin, Anita og Ruth                       Poul i fin stil under øggeløbet.  Torsten ser smilende til.  

                

 Så er gløderne perfekte til at bage snobrød.   En dejlig aften syntes alle.                Billedet taler for sig selv.         

 

Vi håber I har haft glæde af disse billeder fra en  svunden tid.           En speciel tak til Birgit og Palle, Hans Christian og Hanne , og Jytte for deres hjælp under stævnerne.  Og til jer alle som ved at være med  gjorde stævnerne så mindeværdige.

 

 Med familiehilsen   Ruth og Perry Øie

 

Her finder du flere billeder fra stævnerne.       Tryk  HER       

 

 Under Biografier finder I  links til fortellinger skrevet af familiemedlemmer, men I kan også finde fortellingerne nedenunder. 

 

Gerda fortæller:          Tryk  HER     Onkel Aages fortelling , derefter på samme side:                 

 

Mindeord om onkel Aage:     Tryk  HER      (Av Palle Nielsen)

 

Helges fortælling:      Tryk  HER

 

 

 TIL TOPPEN AV SIDEN

 

 

 

 

Opdateret 22/11/2012

Besøg  
194832